Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011


.συνεχίζεται ο χαμός στο πανεπιστήμιο μας ...έγινε μια πρόταση από ένα πιόνι του συστήματος προφανώς και σύμφωνα πάντα με το σχέδιο καταποντισμού του ανθρώπου-καλοτεχνίτη και εν συνεχεία έλληνα- αυτό πάει για τα καινούργια δημοψηφίσματα;;;- να συγχωνευτούμε λέει με το πανεπιστήμιο των παιδαγωγικών και των βαλκανικών και να βγαίνουν από τη σχολή μας δάσκαλοι εικαστικών! αν είναι! που σίγουρα είναι ότι να ναι.
δεν φτάνει που μας δουλεύουν κανονικότατα ότι η σχολή μας είναι το ίδιο καλή ,μην πω και καλύτερη από αυτές των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του εξωτερικού....θέλουν σίγουρα να μας υποβιβάσουν τόσο ,έτσι ώστε καμία σχέση να μην έχουμε με ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ούτε καν δηλαδή.


να μας έχουν στο φτύσιμο ΚΑΙ ΤΑ ''ΟΚ'' ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΎΜΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΟΛΗ (ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί , αλλά θέλουν ξεχέσιμο) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ????????

ΕΛΕΟΣ


ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙΤΕ ΣΥΓΚΑΤΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΕΦΤΟ (ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου